http://prntscr.com/fm9f1s
eto ko kaze da war ne gradi ww![]()
http://prntscr.com/fm9f1s
eto ko kaze da war ne gradi ww![]()
aj niger ne laprdaj sviju ti
Dr. Deepinside [hrx 2016] / naty [ukx 2017 prolj.] / Tauer [bax 2012 lj.] / constantine [hrx 2015 zim] / Marvel Comics [bax 2017 prolj.] / Dr. Orgazem [nlx 2017 lj.] / LeGenDs-TeaM [tournament 2013 int] / Immortals [bax - 2012.]
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hrx - Haile Selassie, bax - King Kong
sta ste se digli toliko lol, bez deffera svi vi veliki offeri ste male mace, ja sam pokazao dovoljno, imao sam dovoljno napadackih poena, pozipos
btw. izaberi server slobodno i probaj, kao sto si tako i prije par godina probao :p
Last edited by Immortals; 21.06.17 at 18:17. Razlog: astarot boginja
Dr. Deepinside [hrx 2016] / naty [ukx 2017 prolj.] / Tauer [bax 2012 lj.] / constantine [hrx 2015 zim] / Marvel Comics [bax 2017 prolj.] / Dr. Orgazem [nlx 2017 lj.] / LeGenDs-TeaM [tournament 2013 int] / Immortals [bax - 2012.]
kad sam ja to prije par godina probao? imas tu u potpisu svaki acc koji se igrao u zadnje 3 godine, nadji mi gresku, gdje sam ja to probao nesto a nisam uspio?
jasta cu se nego dizat kad mi se moze, deffera tu imao nisam, evo ti Niho, Nada, Bojke, bilo ko nek ti potvrdi da je acc King Kong imao deff samo sa acca Magla i to je bilo cca 20k falangi, sve ostalo je bilo preko 100 polja od off sela. supljiraj se negdje drugo, jer sam i tih napadackih poena kojima se prsis ja uradio vise od tebe, sela sam ja uradio vise od tebe, svega sam uradio vise od tebe, idi pokrij se negdje, imaces poziv na zimski ko i mate da mi defferima klikas naloge za farmanje da izbace te 2k falangi sto ste sposobni resa pribavit
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hrx - Haile Selassie, bax - King Kong
ne da mi se citati ali pohvala za trud