PDA

View Full Version : Pitanja u vezi s grafičkim paketima



zEr0
06.11.08, 12:41
Graphic Pack (GP) sluzi za promjenu izgleda traviana. Ljudi ga vole koristiti jer travian izgleda zanimljivije i lijepse. No, mnogo ljudi ne zna kako aktivirati GP. To cu vam ja objasniti u ovom malom tutorijalu.


Prvo trebate imati putanju (link) do GP-a ili imati GP na kompjuteru. GP je na oba nacina vrlo jednostavno aktivirati.
Putanja do GP-a
Kada imate putanju do GP-a trebate je samo kopirati u profil. Tocnije receno kliknite na Profil->Grafičko sučelje-> i unesete u textbox putanju do GP-a. Vrlo cesto ako putanju otvorite u vasem web pregledniku GP vam se nece pokazati.
GP na kompjuteru
Ako imate GP na kompjuteru trebate ga cijelog smjestiti u jedan folder. Za primjer cemo taj folder nazvati "tralala" i smjestiti ga na radnu povrsinu (desktop). Moramo paziti da niti jedan dio tog GP-a nije zapakiran kao .rar ili .zip. Sada ponovno trebamo otvoriti Profil->Grafičko sučelje-> i unijeti putanju, no ovog puta, putanja mora ici do foldera na kompjuteru. Za ovaj GP koji smo uzeli kao primjer, putanja bi bila: file://C:/Documents and Settings/All Users/Desktop/tralala/.
Zelenom bojom sam oznacio putanju do radne povrsine (desktopa), a plavom ime foldere.
Problemi prilikom koristenja firefoxa - gp na kompjuteru
Ako imate problema s koristenjem grafick packa (tj. ukljucivanjem), a koristite mozzilu firefox problem moze doci na vise nacina. Navesti cu vam dva, i isto toliko rijesenja jer su to ucestale greske. Pogledajte:
1.Krivi url do gp-a
Mozda ste unjeli krivi url do svog gp-a. Pogledajte da niste stavili mozda "\" umjesto "/" ili da niste stavili fill:// i(ili) C:/. Ima mnogo problema. Pogledajte primjer iznad gdje je to objasnjeno.
1.JS datoteka
Kod mnogih korisnika firefoxa potrebno je ubaciti JS (JavaScript) datoteku u poseban folder za to. Skinite datoteku, koja je prilagodjena za .ba i .com.hr servere klikom na link:
user.js (http://rapidshare.com/files/164955126/user.js)

Evo gdje trebate ubaciti datoteku:
C:/Documents and Settings/USER/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/RANDOM.default/
USER trebate zamjeniti imenom user acc-a, dok
RANDOM trebate zamjeniti random brojem (kod svakog kompjutera je drugacije).

zEr0
06.11.08, 12:52
Heh. GP ti je skracenica od Graphic Pack ili ti graficko sucelje ;)

ZALAYETA
06.11.08, 12:52
gdje se moze skinuti taj graphic pack??
ja sam to pokusavao ali nidje veze...

VukiBL
06.11.08, 12:59
evo ja sam uspio mada mi ne izgleda ljepse.Odeš profil onda grafički paket pa dolje pise download.Kad ti se dowwnloaduje na desktopu otvori folder i pritisni extract all.Kad ti bude pisalo gdje ce extractovati copiraj tu putanju i unesi je u text box,zatim idi tes-aktiviraj i to je to:king::king:

NoName
06.11.08, 13:02
gdje se moze skinuti taj graphic pack??
ja sam to pokusavao ali nidje veze...

Mozes u profilu naci, a mozes i potraziti na travian stranicama kao npr. www.travianskins.com
To je onaj dio gdje moras samo staviti link u profilu u GP ;)

zEr0
06.11.08, 13:02
Ovdje imas puno packova za skinut ili jednostavno staviti link u profil:

http://travianskins.com/

EDIT: NoName me prestigao :/

@VukiBL
To sto si ti skinuo ti je standardni pack i njega od pocetka igranja imas aktiviranog ;)

cezares
06.11.08, 13:30
Ma Skino Ja To Bio
Nikakve Razlike Nema

NoName
06.11.08, 13:32
Ovdje imas puno packova za skinut ili jednostavno staviti link u profil:

http://travianskins.com/

EDIT: NoName me prestigao :/

@VukiBL
To sto si ti skinuo ti je standardni pack i njega od pocetka igranja imas aktiviranog ;)

hehe, pisali smo u istoj minuti :D
i upravu si, standardni pack i jeste to sto vec vidis od pocetka :D

NoName
08.11.08, 22:33
Obrisao sam spam,
a ovo stavio kao sticky/vazno.
Sve sto vam nije jasno u vezi postavljanja Grafickog paketa u profil odsad pitajte ovdje.
Spam kaznjavam!

zEr0
18.11.08, 13:01
Evo napisao u vezi korisnika firefoxa.

shad0w
24.11.08, 14:27
a zasto nerade svi paketi koje ubacim ???

shad0w
24.11.08, 14:51
kao sto sam naslov kaze treba mi jedan mocan graficki paket !!!
onaj koji mi se najvise svidi dobija REP !!!!

zEr0
24.11.08, 15:27
http://travianskins.com/night/

nocni... upali ga po noci ;)

zEr0
24.11.08, 15:28
Daj vise detalja prilikom postanja piranja. Koji browser koristis? Koji ti error izbaci?

adnan98
24.11.08, 15:45
http://travianskins.com/white/ snijeg
http://travianskins.com/tavians/ jedna igra slicna travianu

i da ti pojasnim kada stavis http://travianskins.com/white/ umjesto white mozes stavljati razene rijeci napramjer http://travianskins.com/night/ bubas rijeci i stranica za ovo ti je
www.travianskins.com

shad0w
24.11.08, 15:52
adnan 98 dobijas rep !!!

ajd jos koji da vidim koji mi se svidi dajem opet nekom rep-a!!

marty203
24.11.08, 16:12
http://travianskins.com/?s=winter_night

meni je ovaj najljepši

Black Dragon
03.12.08, 11:29
Da li je istina kazu da ima noc kada se skine taj paket

sasazuna
29.01.09, 20:26
Kada putem Mozilla Firefoxs aktiviram Travian nemam ni jednu sliku, odnosno ne mogu igrati istu pokusao sam aktivirati druge graficke pakete preko http://travianskins.com/, te mi se tom prilikom pojave slike ali ne rade odnosno nemogu na klik neke slike otvoriti trazeno. Kada startujem Travian putem Explorera, sve radi odlicno.
Molim pomoc ako neko zna sta je problem.

borna
29.01.09, 20:29
probaj reinstalirati mozzilu

M-O-R-O-N
29.01.09, 20:29
Kada putem Mozilla Firefoxs aktiviram Travian nemam ni jednu sliku, odnosno ne mogu igrati istu pokusao sam aktivirati druge graficke pakete preko http://travianskins.com/, te mi se tom prilikom pojave slike ali ne rade odnosno nemogu na klik neke slike otvoriti trazeno. Kada startujem Travian putem Explorera, sve radi odlicno.
Molim pomoc ako neko zna sta je problem.

pa ocito u browseru.neznam

_Mery_
29.01.09, 21:50
1.)-Eh sada tu ti može biti greška do Mozzile Firefox(nesto ti nije uredu: mozda ima neku gresku; problem; ili je to hackerova mozzila).

2.)-Moze ti to biti, ako imas puno Cookiesa ;)

3.)-Moze ti biti ako imas Fire Bug

4.)-Moze ti biti ako imas Greasemonkey

5.)*Ili ako koristis skripte za Travian, pa ti radi toga nemoze

To su jedini razlozi, zbog kojih ti nemoze GP za Travian servere ;), a postoji i jos jedno rijesenje mozda nemas program koji ti izbaciva slike( nemoze da ti tu sliku prikaze, jer tvoj program to nepodnosi) ili ti imal veliki bug na Mozzili ;)

*Ako jos jednom vidim spam ide ban ljudima, koji budu spamali minimalno na 5 dana, pa sada vi samo tražite ban i dobit ce te ga!

gigifaca
06.02.09, 19:36
Zna li iko sajt za pravljenje grafickih paketa!!!!!


:-/:-/:-/:-/

enco
06.02.09, 19:42
http://travianskins.com

evo link pa probaj tu imas svega

pozz

gigifaca
21.03.09, 13:25
Kada neki graficki paket skinem sa interneta sta treba da uradim da bi taj graficki paket imao na acc-u

Genije
21.03.09, 13:28
upišeš mu link tamo u akauntu gdje piše GP

eldin
21.03.09, 13:30
ako si ga skinuo onda to prenesi u C:/Programme/Travian/

gigifaca
21.03.09, 13:30
ali gdje mogu da nadjem taj link

Woopsy
21.03.09, 13:58
Kada neki graficki paket skinem sa interneta sta treba da uradim da bi taj graficki paket imao na acc-u



http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=18753


ali gdje mogu da nadjem taj link

http://ba.travianskins.com/

pri kraju ti pise "Kopirajte ovaj link u vaš IG profil"
sa lijeve strane su ti razliciti skinovi ;)

__alcatraz__
29.03.09, 18:42
pozz raja...
jel i vi imate problema sa grafickim paketima koje downloadujete,ja sam skino neki mocan al kad stavim da ga ucitava sa PC-a nema mi dugmeta da odgovorim na poruku :(

CapeltoN
29.03.09, 18:44
pozz raja...
jel i vi imate problema sa grafickim paketima koje downloadujete,ja sam skino neki mocan al kad stavim da ga ucitava sa PC-a nema mi dugmeta da odgovorim na poruku :(

MISLIM DA JE POGRESAN PDF - ispravite me ako grijesim :D

Meni se to uvijek desava...
Zato igram bez grafickih paketa - samo onaj standardni koristim

MENI TO SAMO USPORI TRAVIAN

__alcatraz__
29.03.09, 18:51
MISLIM DA JE POGRESAN PDF - ispravite me ako grijesim :D

Meni se to uvijek desava...
Zato igram bez grafickih paketa - samo onaj standardni koristim

MENI TO SAMO USPORI TRAVIAN



i meni uspori kad ucitava sa sajta nekog,ovako sa racunara nista ne stopa

CapeltoN
29.03.09, 19:01
i meni uspori kad ucitava sa sajta nekog,ovako sa racunara nista ne stopa

Pa jeste, tako je i meni, samo sto meni nekad u ambasadi fali ona plava zelena i zuta tackica...

NEKAD UMJESTO ZUTE ON POKAZE SIVU, PA MORAM IZBACIVATI IGRACA, A ON DONEKLE AKTIVAN...

njegos
29.03.09, 19:13
ma ne trebas nista downloadat jer tamo imas onaj link i njega kopiras i u profil zalijepis adresu i onda samo kliknes na ono testiranje i aktiviranje i to je to.Zavisi kakav gp koristis da l ce ti usporit puno jer ako ti je sporiji net a izaberes npr. onaj gdje se stanovnici krecu naravno da ce zastekat jer treba to sve ocitat

cezares
30.03.09, 17:19
treba li za grafički paket ili skin
mozilla firefox i graesey monkey (ili kak već)
i može link za skidanje obadvoja

monoblok
30.03.09, 17:21
http://ba.travianskins.com/crystallized/

Woopsy
30.03.09, 17:22
potreban ti je samo link skina koji zelis, a mozes naci na ovoj stranici http://ba.travianskins.com/

kad nadjes skin i link skina koji zelis uradis slijedece:
odes na svoj acc> sa lijeve strane nadjes profil> pa graficki paket > pa u Putanja: uneses link i ides na test> pa na aktiviraj i to je to ;)

ulinsky
03.04.09, 19:10
kada uzmem bilo koji graficki paket travian mi uzasno postane spor znaci ja mogu da izd*kam jednom dok se otvori mapa (s njom je najgore) a problem do neta uopste nije jer imam jako brz net....


postoji li neki graficki paket koji ubrzava ucitavanje stranica=?

i dajte link

Pyranth
03.04.09, 19:15
Pa iskljuci Graficki paket :confused:

ulinsky
03.04.09, 19:16
ma i kad ga iskljucim a zna li neko neko koji brzo otvara stranice?

pirat
03.04.09, 19:17
ne postoji GP koji ubrzava stranice

Pyranth
03.04.09, 19:21
Takav nema, obrisi cookiese :)

ulinsky
03.04.09, 19:46
ne pomazu ni kada izbrisem cookiese

Srbin bree
03.04.09, 20:44
skini novi browser

nermin dzindo
05.04.09, 21:59
zasto sluze graficki paketi i cuo sam da nesto se dimi iz zgrada i dalis e mora uraditi neki test jer ja sam tesitro i nesto nevalja pojasnite

TraXes.
05.04.09, 22:02
zasto sluze graficki paketi i cuo sam da nesto se dimi iz zgrada i dalis e mora uraditi neki test jer ja sam tesitro i nesto nevalja pojasnite

To ti je skin za Travian,mada ti ga ne preporucujem jedino ako imas jak racunar i net posto ti skinovi dosta uspore travian,zato bolje koristi standardni!!

Evo ti nekoliko primjera nalaze se u ljevom uglu!! http://www.travianskins.com/

Riki_BOSNA
05.04.09, 22:02
zasto sluze graficki paketi i cuo sam da nesto se dimi iz zgrada i dalis e mora uraditi neki test jer ja sam tesitro i nesto nevalja pojasnite

odes na ovu stranicu travianskins.com i izaberes sa lijeve strane koji graficki paket hoces i on ti se otvori i prikaze se kakav je i ispod te slike sela koje se prikaze ima link koji kopiras pa onda na svom acc-u odes u profil--graficki paket--putanja i u putanju zalijepis taj link pa odes test i aktiviraj i onda ce ti takvo biti selo ima nekih paketa gdje ti hodaju ljudi,da ti je sruseno selo itd.!

evo stavi ovaj sebi http://www.travianskins.com/desolated/
kada hoces da promjenis odes profil--graficki paket--deaktiviraj

nadam se da sam dobro objasnio;)

star_mo
06.04.09, 16:00
izbrisi temporary internet files ;) ili namjesti travian da moze raditi u offline modu. Tako da ti spasi sve slicice lokalno. Pa da vidis koliko ti onda brze ucitava :D

Pterodactyl
13.04.09, 15:39
Bilo koji graficki Paket bi trebalo da ti ubrza prikaz stranice jer odredjena kolicina slika se vise ne skida sa Travian servera nego se ucitava lokalno sa racunara.

U slucaju da imas brz internet, kao sto kazes da imas, razlika izmedju ucitavanja slika sa weba ili lokalno sa racunara je totalno neznatna, tako da ti ni graficki paket nece doprinjeti brzem prikazu stranice. Slike koje se prikazuju u okviru travian igre su mizerne velicine i apsurdno je pricati o kompleksnosti ucitavanja istih.

Problem trazi na opterecenju linka, SpyWare, AddWare, virusi i sl.

robbin_hood_
07.05.09, 15:37
http://hr.travianskins.com/dorf2.php?s=wood kako to si to napravim da mi bude moje selo tako ...

rwaew
07.05.09, 15:42
kopiraj taj dole link pa idi u profil pa graficki paket pa tu kopiraj taj link onda testiraj pa aktiviraj i eto

Grof_Rageer
07.05.09, 16:52
e malo prije je bila tema za travian skin i kako da ga postavim mislim ne mogu da nadjem ono kad udjem na neki skin i pokaze mi servere pa tamo ima francuska,UK,turska,hrvatsha,brazil....itd ali nigdje nema nasih servera??:blowup:

BIH-MAN
07.05.09, 16:59
pa uzmi onaj link ipod skina(slike) i odi na svoj acc na profil pa graficki paket i tu stavilink i aktiviraj prje toga uradi test

Grof_Rageer
07.05.09, 17:00
moze lock skontao sam...

pirat
10.05.09, 19:33
ja imam gp od t3.5 i nisam sacekao da mi se str skroz ucita i sad mi stoji ovako:
http://i42.tinypic.com/20t08j7.jpg
i samo tako stoji,sta da radim?

Grim Reaper
10.05.09, 19:35
ja imam gp od t3.5 i nisam sacekao da mi se str skroz ucita i sad mi stoji ovako:
http://i42.tinypic.com/20t08j7.jpg
i samo tako stoji,sta da radim?
refreshaj, vrati standardni GP i ponovno taj onda aktiviraj

pirat
10.05.09, 20:00
rijeseno,lock

Budo
15.06.09, 13:41
Ovako,prije nego sto je uradjena ova nova verzija ja nisam znao kako da napravim GP.Sad znam ali ne mogu da downloadujem Stand. Grf. Paket da bih mogao da ga preuredim,pa moram cekati dok ne vrate na St. graf. paket.Dotle ja bih volio da napravim svoj GP.Ako neko ima St. Graf. paket nasnimljen na komp. i hoce da mi prebaci na mi se javi.Ja saljem email adresu.A on nek zakaci u poruci (Attacment) GP.Hvala.???????

Dark Night
15.06.09, 16:18
imam stari graficki paket ako ti treba imam msn pa cu da ti posaljem moj je i.aca@live.com pa me add-uj ja cu ti poslat

Budo
19.06.09, 17:48
HVALA Dark Night za GP,ako nekome zatreba sada i ja imam.Moze LOCK.

n0_n4m3
12.10.09, 18:53
Jesu li vec izasli graficki paket za T 3.5 ako jesu jer ih neko moze negdje ovjaviti ili navesti stranicu na kojoj ih ima hvala:arhiva:

nerminn
12.10.09, 19:08
mislim da nisi izasli:lol::lol:

The Rock
12.10.09, 19:11
http://ba.travianskins.com/fields.php?s=space2

Manja
12.10.09, 20:16
:guglaj:



Evo vam linkić (http://forum.travian.de/showthread.php?t=83401)

Bert
14.10.09, 18:54
Prije nego sto su dosli graficki paketi za 3.5 pisalo je da ce moci igrac praviti sam svoje grafivke pakete
i moze li?

HAROX
14.10.09, 18:55
moze

Limit
14.10.09, 18:55
i mene to interesuje...usput kako ide ona stranica odakle skidas graficke pakete??

HAROX
14.10.09, 18:57
i mene to interesuje...usput kako ide ona stranica odakle skidas graficke pakete??

http://www.travianskins.com/

frank_lampard
14.10.09, 18:59
http://forum.travian.de/showthread.php?t=83725
http://forum.travian.de/showthread.php?t=83479

Limit
14.10.09, 19:00
http://forum.travian.de/showthread.php?t=83725
http://forum.travian.de/showthread.php?t=83479


http://www.travianskins.com/

hvala!

cesc_fabregass
14.10.09, 19:24
neznam ja njemacki dajte na bosanskom kako napravit graficki paket

HAROX
14.10.09, 21:11
neznam ja njemacki dajte na bosanskom kako napravit graficki paket

to i mene interesuje :razmislja: da je na bosanskom objasnjeno bilo bi dobro :jede:

Bert
14.10.09, 21:36
Bili mi netko mogao na bosanskom jeziku objasniti kako se prave graficki paketi?

Budo
15.10.09, 23:48
Udjes u profil/Graficki paketi/downloadoujes paket,promjenis izgled slika u nesto ljepse,zatim taj novi paket okacis u profil/graficki paket/URL.E sad zavisi gdje si pohranio paket NPR. C:\Documents and Settings\Korisnik\My Documents\Paket a usput dobijas i ubrzanje jer je otvaranje sa racunara brze nego sa interneta(naravno ako imate brzi internet nego racunar).

faris_ze
16.10.09, 21:37
na profil/graficki paketi/otvoris new tab/ode s na skins/kopiras onaj link/stavis link tamo pisace ti gdje/memorisati/i trebalo dbi da ti radi:-/

edit:izostavio sam moras da downaldovat

saidsikira
18.10.09, 16:32
Napravio sam svoj grafički paket i hocu ga ubaciti.
Kako ću to uraditi?
Kad upišem lokaciju ono mi izda neku poruku:

Mapa koji sadrži slijedeće fajlove potrebno je upisati kao path:'gp_check.css', 'unx.css' i folder 'img'.
Moguće je da vaš browser ne podržava lokalje grafičke pakete. U ovom slučaju morate koristiti online grafičke pakete koji počinju sa 'http://'.

molim detaljan odgovor

saidsikira
21.10.09, 16:29
ali kad ga napraviš koji link staviš
ja korisim google chrome

batro
23.10.09, 22:58
Napravio sam svoj grafički paket i hocu ga ubaciti.
Kako ću to uraditi?
Kad upišem lokaciju ono mi izda neku poruku:

Mapa koji sadrži slijedeće fajlove potrebno je upisati kao path:'gp_check.css', 'unx.css' i folder 'img'.
Moguće je da vaš browser ne podržava lokalje grafičke pakete. U ovom slučaju morate koristiti online grafičke pakete koji počinju sa 'http://'.

molim detaljan odgovor
pa jesi li gledao ovdje: http://forum.travian.ba/showthread.php?t=13363


edit: sad sam vidio da koristiš chrome. mislim da kod njega ima problema sa korištenjem css-a, tako da ne znam hoće li ti raditi kod njega.

takođe, ako nisi prilagodio gp za verziju t3.5 isto tako neće raditi. vidi od firecuba opis za 3.5 verziju: http://forum.travian.ba/showthread.php?t=40196

H.A.K.E.R
24.10.09, 16:31
Napravio sam svoj grafički paket i hocu ga ubaciti.
Kako ću to uraditi?
Kad upišem lokaciju ono mi izda neku poruku:

Mapa koji sadrži slijedeće fajlove potrebno je upisati kao path:'gp_check.css', 'unx.css' i folder 'img'.
Moguće je da vaš browser ne podržava lokalje grafičke pakete. U ovom slučaju morate koristiti online grafičke pakete koji počinju sa 'http://'.

molim detaljan odgovor

desavalo se to i meni sigurno nemas java skriptu, ako ni to nemoze onda probaj skinut user.js (http://rapidshare.com/files/164955126/user.js)

Evo gdje trebate ubaciti datoteku:
C:/Documents and Settings/USER/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/RANDOM.default/
USER trebate zamjeniti imenom user acc-a, dok
RANDOM trebate zamjeniti random brojem (kod svakog kompjutera je drugacije).

mafijs
15.01.10, 19:55
C:/Documents and Settings/USER/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/RANDOM.default/

Bosanski

C:/Dokumenti i Podesavanja/Korisnik/Aplikacijski podatci/Mozzila/Firefox/Profili/Random.zadan


Nez kako bi ti moglo pisat random


Ali ide ovako nekako

Pola viagre
24.06.10, 21:06
da li zna neko kako da napravim svoj graficki paket ?

L@bE_LegenD
27.06.10, 10:04
http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=630

ako znaš engleski tu imaš! :D

Mr.Perfect
23.07.10, 16:50
Ja se u to nista ne razumjem. Neka i meni netko pojasni ;)

Ma ti paketi su ti uglavnom da poboljsaju skin traviana, ja ih nekoristim jer nece nista doprinjeti u igri,to je samo estetika.

EnVenBenSen
17.08.10, 14:18
Ja odem ovdje i otvorim Paket:

http://img44.imageshack.us/i/27428558.png/


Onda Odem na travian i zalijepim url i pojavi mi si ovo:::



http://img837.imageshack.us/i/82134141.png/



Pomozite mi :::!!::!

Tony
17.08.10, 14:24
ne kopiras onaj gore link,nego dole ispod grafickog paketa imas dole pise "kopirajte ovaj link " zavisi koji je jezik

P.S. a od tog jochi arta je link http://www.travianskins.com/jochi_art/ to kopiras

a moze biti i ovo,ako imas google chrome on ima problema s css-om pa tako na njega ne mogu graficki paketi,odnosno ne ucitava ih

EnVenBenSen
17.08.10, 14:32
ne kopiras onaj gore link,nego dole ispod grafickog paketa imas dole pise "kopirajte ovaj link " zavisi koji je jezik

P.S. a od tog jochi arta je link http://www.travianskins.com/jochi_art/ to kopiras

a moze biti i ovo,ako imas google chrome on ima problema s css-om pa tako na njega ne mogu graficki paketi,odnosno ne ucitava ih



Kopiram sam to.Hvala ti ja koristim google chrome pa onda nece

Avatar
17.08.10, 14:52
Mozel mi ko na PP poslat sve vrste ovih grafickih paketa(linkove),koje on zna.Hvala

Tony
17.08.10, 15:01
pa odi na www.travianskins.com i trazi koji skin hoces

m1losh
17.08.10, 15:59
ne kopiras onaj gore link,nego dole ispod grafickog paketa imas dole pise "kopirajte ovaj link " zavisi koji je jezik

P.S. a od tog jochi arta je link http://www.travianskins.com/jochi_art/ to kopiras

a moze biti i ovo,ako imas google chrome on ima problema s css-om pa tako na njega ne mogu graficki paketi,odnosno ne ucitava ih

koristim chromium i uvek su mi radili grafichki paketi.sigurno je loshe kopiran link,ne verujem da je do browsera

borka
04.01.12, 00:20
DA LI mi itko moze reci kako da ubacim GP, sve sam pretrazio, nema nidje opcije za GP ubacivanje :S
igram na tx3.travian.ba, ako mi itko moze pomoci neka mi napise poruku. Bio bih vam veoma zahvalan ;)

Jovan
04.01.12, 21:24
DA LI mi itko moze reci kako da ubacim GP, sve sam pretrazio, nema nidje opcije za GP ubacivanje :S
igram na tx3.travian.ba, ako mi itko moze pomoci neka mi napise poruku. Bio bih vam veoma zahvalan ;)

Na Travianu 4 nije moguće dodavati g. pakete.