PDA

View Full Version : plus



soe
06.01.09, 19:00
kod aktiviranja travian plus-a, za vrijeme praznika, nedostaje onaj momenat sa vecom mapom, pa da vidim jel to samo do mene i ako nije zasto toga nema?:cry:

Black Phoenix
06.01.09, 19:02
kod aktiviranja travian plus-a, za vrijeme praznika, nedostaje onaj momenat sa vecom mapom, pa da vidim jel to samo do mene i ako nije zasto toga nema?:cry:

Nije samo tebi i meni nedostaje ona velika mapa

...Shupak...
06.01.09, 19:03
nema ni u mene...
:play:

batx
06.01.09, 19:04
nema u nikoga...

Grga
06.01.09, 19:04
ni u mene nema , ne znam šta je to :cry:

marty203
06.01.09, 19:04
i kad je zadnji put bila pauza nije bilo mape

DJAVO-TETUONAC
06.01.09, 19:05
VELIKE MAPE NEMA BEZ GOLDA:cry:

Black Phoenix
06.01.09, 19:05
ni u mene nema , ne znam šta je to :cry:

To je neki bug kad aktiviras plus sa novcem ima je a za pauze ne to treba prijavit adminu.

dinnky
06.01.09, 19:06
Nece Ni Biti Samo

3d!s
06.01.09, 19:06
kod aktiviranja travian plus-a, za vrijeme praznika, nedostaje onaj momenat sa vecom mapom, pa da vidim jel to samo do mene i ako nije zasto toga nema?:cry:

nije meni moglo preko mozile....ali moze preko opere.....:D

gruja_machko
06.01.09, 19:18
kako to?

FroogLe
06.01.09, 19:20
Nema nitko ali dosta je i ona mala.:lol:

Connected_031
06.01.09, 19:36
ljolj meni tog nikada nije bilo

Gamer13
06.01.09, 19:41
Kod mene je bilo samo na pocetku kada sam ima onaj pocetnicki travian plus

_dele_
06.01.09, 20:11
pa tako je svima

sandu
06.01.09, 22:02
nije meni moglo preko mozile....ali moze preko opere.....:D

Ne moze nigde,ja imam operu pa ne mogu:cry::cry:

paul
07.01.09, 01:24
http://forum.travian.ba/showthread.php?t=18054

lock. ;)