PDA

View Full Version : Problem sa žitom!!



hibreed
27.02.09, 12:20
Plz help,imam problem sa žitom,pokazuje mi minus od 619,a nemoguće da je toliko nemam toliko vojske da bi mi žito bilo u minusu??!!

[_D0d0_]
27.02.09, 12:21
pa ako si gal i zarobljena vojska se broji i nepada zito u minus samo od vojske nego kad se i gradi nesto........

nadinam
27.02.09, 13:01
;429327']pa ako si gal i zarobljena vojska se broji i nepada zito u minus samo od vojske nego kad se i gradi nesto........

zarobljena vojska se hrani žitom iz onog sela odakle je došla...

aljosa93
27.02.09, 13:08
pa da mozda nisi dobio pojacanja??
ili ti je isteklo onih 25 posto zita ako si ih ukljucio zlatom...
mozda si izgubio dolinu sa zitom...
mozda te neko napao nesto srusio(poljoprivredno imanje,mlin,pekara)...
neznam sta bi jos moglo biti

Grim Reaper
27.02.09, 13:39
korisnici MARIO KING i [_D0d0_] su banovani na 10 dana zbog psovanja i vrijeđanja isto pravilo vrijedi jednako za sve korisnike i svaki sljedeći prijestup bit će sankcioniran

samo vas gledam :kava:

cezarxxx
27.02.09, 14:53
pa kada vec pravis zalbu daj ss-screenshoot ili nesto kao dokaz mogu i ja doci na forum i reci da mi fali vojske ali to bez dokaza ne vrijedi nista

Grim Reaper
27.02.09, 15:00
e ovako, da mi ne bi puno pametovali ovdje šta je bilo i šta je moglo bit, ti lijepo pošalji mail na
support@travian.ba ili admin@travian.ba i bit će ti sigurno riješeno
ovdje lock