PDA

View Full Version : Nejasno desavanje na nalogu



Sargarepac
10.04.09, 19:12
Nadam se da neko zna dati odgovor na ovu pojavu.
Koristim mozillu kao i vecina. Da napomenem odmah da je moj siter ponekad na istom kompu, ali to je prijavljeno uredno. Naime, desava se to da par opcija na mozilli nemam tj. imam ali su ugaseni bledim slovima i ne mogu da se koriste, konkretno primer sa slanjem vojske u normalan napad, tu opciju ne mogu da koristim, dok moj siter na istom kompu, na svom nalogu moze da je koristi. U IE je sve normalno i mogu da radim bez problema. Bas mi je nejasno u cemu je stvar!? :vik:

THE_BEST
10.04.09, 19:13
Nadam se da neko zna dati odgovor na ovu pojavu.
Koristim mozillu kao i vecina. Da napomenem odmah da je moj siter ponekad na istom kompu, ali to je prijavljeno uredno. Naime, desava se to da par opcija na mozilli nemam tj. imam ali su ugaseni bledim slovima i ne mogu da se koriste, konkretno primer sa slanjem vojske u normalan napad, tu opciju ne mogu da koristim, dok moj siter na istom kompu, na svom nalogu moze da je koristi. U IE je sve normalno i mogu da radim bez problema. Bas mi je nejasno u cemu je stvar!? :vik:

daj screenshot

mikol 3
10.04.09, 19:30
ako si siter iskljucene neke opcije koje vlasnik acca ima

Crazy Legs
10.04.09, 19:30
To nije mana na serveru ba nego na browseru. Meni se to nikada nije desilo!

Grim Reaper
10.04.09, 19:31
čekaj, valjda si ti njemu sitter, a ne on tebi, ako je tako onda ne možeš slat normalan napad, niti koristit zlato osim NPC

Sargarepac
10.04.09, 19:33
Evo je:

807

ne znam koliko se dobro vidi ali samo polje gde treba da se oznaci je bledo i ne moze se cekirati


To nije mana na serveru ba nego na browseru. Meni se to nikada nije desilo!

Ne moze bit imana na browseru jer moj siter koristi isti komp i njemu je ok, tako da browser ne moze bit u pitanju nikako




čekaj, valjda si ti njemu sitter, a ne on tebi, ako je tako onda ne možeš slat normalan napad, niti koristit zlato osim NPC

To mi se desava i na drugom kompu koji samo ja koristim

postovi spojeni

Grim Reaper
10.04.09, 19:39
To mi se desava i na drugom kompu koji samo ja koristim
nije bitno koji je komp, nego je pitanje ko je kome sitter? ti prijatelju ili on tebi? već sam ti rekao, ako si ti njemu sitter/pozer NE MOŽEŠ slati napad, samo pljačku

Sargarepac
10.04.09, 19:41
nije bitno koji je komp, nego je pitanje ko je kome sitter? ti prijatelju ili on tebi? već sam ti rekao, ako si ti njemu sitter/pozer NE MOŽEŠ slati napad, samo pljačku

A ako je on meni a ja njemu?

paul
10.04.09, 19:42
samo u svom acc-u mozes slati prave napade, ako si kod sittera, znaci u sitterovom acc-u sa svojim passom, onda nemozes.. takodjer nemozes (ni iz jednog, nema te opcije nigdje) poslati pravi napad na OAZU.

Grim Reaper
10.04.09, 19:42
A ako je on meni a ja njemu?
kad si nekome pozer, ne možeš slati normalan napad, kad je neko tebi pozer na tvom accauntu on ne može slati normalan napad i to je to

Sargarepac
10.04.09, 19:44
ccc...kad si nekome pozer, ne možeš slati normalan napad, kad je neko tebi pozer na tvom accauntu on ne može slati normalan napad i to je to

E pa vidis nismo se razumeli lepo. Ja jesam njemu sitter, ali ja sa svog naloga sa mojim passom ne mogu da posaljem ne sa njegovog!

paul
10.04.09, 19:48
saljes napad na oazu?

Sargarepac
10.04.09, 19:51
saljes napad na oazu?

Ma ne, nego kada su gali u pitanju saljem normalan napad zbog zamki. Ne na oazu, za to znam

Budalina Tale
10.04.09, 20:16
to i jest, ti si njemu sitter, ili ste sitteri jedan drugom pa si zaboravio ukucati svoju sifru, ukucaj svoju pa probaj. moći će 100%

Sargarepac
10.04.09, 20:46
to i jest, ti si njemu sitter, ili ste sitteri jedan drugom pa si zaboravio ukucati svoju sifru, ukucaj svoju pa probaj. moći će 100%

Hehe pa nisam bas toliko glup hehe :) Radim kompove vec vise od 10 godina i ne mogu bas tako da se zeznem, a i to sam pokusavao vise puta, tako da je nemoguce da sam se presao!

Grim Reaper
10.04.09, 20:53
Hehe pa nisam bas toliko glup hehe :) Radim kompove vec vise od 10 godina i ne mogu bas tako da se zeznem, a i to sam pokusavao vise puta, tako da je nemoguce da sam se presao!
a da se obratiš podršci, možda je jednostavno neki bug u igri, ako nije ništa od navedenog, oni će te uputit dalje ako je stvarno problem

smarty2
11.04.09, 00:55
postoji po meni još jedna mogučnost ali JAKOOOOOOOOOOOO malo vjerojatna

da li ste ti i tvoj sitter bliski?(npr braća,dobri prijatelji i sl.)

pa možda je on stavio istu šifru kao i tvoju i sada svako tko uđe liči na sittera .to je jedina mogučnost ako nije bug.ali koliko sam vidio iz prvog posta t je bug jer ti u IE-u sve radi kako treba

Sargarepac
11.04.09, 08:27
postoji po meni još jedna mogučnost ali JAKOOOOOOOOOOOO malo vjerojatna

da li ste ti i tvoj sitter bliski?(npr braća,dobri prijatelji i sl.)

pa možda je on stavio istu šifru kao i tvoju i sada svako tko uđe liči na sittera .to je jedina mogučnost ako nije bug.ali koliko sam vidio iz prvog posta t je bug jer ti u IE-u sve radi kako treba

Ne ne, nije isti pass definitivno :)


a da se obratiš podršci, možda je jednostavno neki bug u igri, ako nije ništa od navedenog, oni će te uputit dalje ako je stvarno problem

Pa podrska mi je sledece na redu, samo sam pokusao ovde da mozda neko nije imao isti problem. Ipak hvala na trudu. Sad cu malo da smaram podrsku :lol3:

Grim Reaper
11.04.09, 08:51
ok, onda lock, ako budeš imao problema opet, javi se da otvorim temu