PDA

View Full Version : Pitanje



Maki43
25.10.09, 02:04
Ovako, mislim da imam bug. Igram Ba s1 i ne mogu vidjeti gdjem i je vojska zarobljena u zamkama... Znam da se prije u okupljalištu to moglo vidjeti pa me zanima šta treba da radim?

The Rock
25.10.09, 08:36
pa mozda i nije zarobljena
ako je u tvom selu zarobljena a onaj te opet napao mozda je oslobodio tu vojsku ;)

crysler
25.10.09, 10:09
Mozda i nije nigdje zarobljena,jesil siguran da jeste?

Raziel_
25.10.09, 11:01
I ja imam isti probelm i pisao sam Podršci o tome, rekli su mi da će to ubrzo riješiti, ali do sada nisam primjetio da su uradili išta po tom pitanju.

Od samog početka servera mi se to dešava.

Maki43
25.10.09, 12:38
Mozda i nije nigdje zarobljena,jesil siguran da jeste?


Pa narvno da sam siguran. Imam samo opciju da ih raspustim.... A to ne bih htio jer mi se u zamkama nalazi 50tak gorštaka što nije malo... A svugdje po jedan dva ili tri...

crysler
25.10.09, 13:14
Cekaj,nije mi jasno ti vidis da ima zarobljena vojska i da ih mozes raspustiti,ali ne vidis koliko,jeli tako?

dančy
25.10.09, 13:18
to je sad svugdje nije bug nova verzija bar ja mislim:subjezakon:

Raziel_
25.10.09, 13:28
to je sad svugdje nije bug nova verzija bar ja mislim:subjezakon:

Ne pomažeš nimalo, drug....

Ako je Podrška rekla da je bug, onda je definitivno bug.

Kod mene je zanimljivo to što mi se taj bug dešava samo u jednom selu - zarobljenu vojsku iz drugog (novog) sela vidim preko mjesta okupljanja, za razilku od početnog sela.

Dominik
25.10.09, 13:32
Pa narvno da sam siguran. Imam samo opciju da ih raspustim.... A to ne bih htio jer mi se u zamkama nalazi 50tak gorštaka što nije malo... A svugdje po jedan dva ili tri...

Može screenshot?

Maki43
25.10.09, 17:31
http://img20.imageshack.us/img20/918/bugbq.png

Evo drugačije ne znam kako bi uploado. :)