PDA

View Full Version : BUG-Nema pijace



MvP
02.08.10, 07:11
Upravo gradim pijacu, i nigdje nema njena slika tj prostor za gradnju,samo se vidi prazan krug.Neznam da li ce tako biti i kad je sagradim.

Dragan
02.08.10, 08:55
Ako se vidi prazan krug,klikni na njega,i onda ce ti se otvoriti gradjevine...odaberes pijacu i gradis,ali pazi ovo:
Moras imati:

Drvo80 | Glina70 | Željezo120 | Žitarice70 | Potrošnja žita4 |

Preduslovi:
Glavna zgrada stepen 3, Skladište stepen 1, Silos stepen 1

MvP
02.08.10, 09:07
Znam, imam ja resurse, dole pise da se gradi pijaca, ali je nema nigdje.

Komarac
02.08.10, 09:13
probaj refresat stranicu ili ponovno uđi na acc...ako ne uspije onda je bug

Cold Bullet^
02.08.10, 09:37
Ma to nije bug,jer ako pise da se gradi,sve je u redu ;)
Cim se izgradi vidjet ces ju i nema problema nikakvog :)

Dragan
02.08.10, 10:01
Ma to nije bug,jer ako pise da se gradi,sve je u redu ;)
Cim se izgradi vidjet ces ju i nema problema nikakvog :)

Ali mora se bar nesto vidjeti...probaj staviti nesto na gradjenje...i vidices,da se vidi kao pola zgrade...
nista refresuj str,obrisi cookies...pa probaj..

MvP
02.08.10, 13:35
Evo sad je uredu sve, znaci i kada sam otisao na onaj krug pise pijaca ali nema slike ,ima samo izgradi gradjevinu.Sad je sve uredu,pa moze lock.