PDA

View Full Version : problem na ba3



pinokijo
29.12.10, 22:15
Neznam dali je ovo bug ili greska servera, ili nesta drugo, koje god sam clana pitao za ovu problematiku nikad nisu vidjeli niti upoznati, u prilogu ove poruke postavit cu slike najednostavnije za objasniti
ako netko ima ideju o cemu se radi bio bi mu veliko zahvalan

eXotic
29.12.10, 22:22
Jesi li ti sitter ? Jer kad si sitter nemozes koristiti gold , mjenjati profil , sve u zavisnosti sta ti vlasnik accounta dozvoli .

pinokijo
29.12.10, 22:28
Jesi li ti sitter ? Jer kad si sitter nemozes koristiti gold , mjenjati profil , sve u zavisnosti sta ti vlasnik accounta dozvoli .
Nisam ja siter ja sam vlasnik acc

eXotic
29.12.10, 22:38
Pa nebi se trebalo to desavati , prijavi MH-u ili Marku , ako nisi sitter , bit ce da je neki bug .

Jovan
29.12.10, 23:09
100% si ušao kao siter. Sve tako izgleda kada si na siterovom, a ne svom nalogu. ;)

Uradi kao što ti je eXotic rekao, ali, iskreno ti savetujem, odjavi se i ponovo se prijavi jednom pre toga.

ajvazdedo
29.12.10, 23:20
Reci posteno jel imas dva akaunta na tom server, ako imas moguce je da si na taj svoj prvi ushao kao pozer sa drugog a ti misish da si ushao sifrom, i zbog toga sve ovo.
Slike koje si pokazao su ociti primjer logiranja kao pozer ili siter na akaunt, pa zato malo pregledaj,vidi u exploreru ili mozili ili sta vec koristis koji su ti pass-ovi snimljeni i kako ulazis na odredjeni acc

Frozen45Throne
27.01.11, 21:36
vidite sta se meni desava:
http://travian-reports.net/ba/report/380281399ec

nisam niukakvoj vezi sa tim acc-om

Jovan
28.01.11, 20:21
vidite sta se meni desava:
http://travian-reports.net/ba/report/380281399ec

nisam niukakvoj vezi sa tim acc-om
http://forum.travian.ba/showthread.php?t=43943

Možda ste igrali na istom kompu ili je tvoj dual igrao na istom kompu kao i on (igrač koga si napao).

Frozen45Throne
28.01.11, 23:06
http://forum.travian.ba/showthread.php?t=43943

Možda ste igrali na istom kompu ili je tvoj dual igrao na istom kompu kao i on (igrač koga si napao).

kako da resim taj problem :oops:

Dragan
29.01.11, 09:14
Pa tako sto ulazis samo na svoj,taj acc...:4u:

Frozen45Throne
29.01.11, 14:43
Pa tako sto ulazis samo na svoj,taj acc...:4u:

eh moj ti
pa ja to i radim
nemam ja konekcije izmedju acca Crow i acca black_
mozda je prethodni vlasnik imao
nezz..... :citaj::bond: