PDA

View Full Version : Greška u BA1



karlo
02.03.11, 13:50
Primjetio sam grešku u ba1 u zadatcima
„U TRAVIAN-u se uvijek ima šta raditi. Dok čekate na Vašu novu vojsku izgradite jos po jednog drvosječu, rudnik gline, rudnik željeza i poljoprivredno imanje na stepen 1.”
uopće mi ne stiže to pojačanje a nisam ni poslo žito.:-/ da nije poginulo pojačanje na putu LOL

ujfaluši
02.03.11, 15:30
ja ne znam za taj zadatak, uopšte mi nije bio, sada u T4 su zadaci malo drugačiji, i uopšte ne dobiješ onog miša što se prije dobijao, niti moraš slati onih 200 žita što se prije slalo

karlo
02.03.11, 18:05
Al piše:„U TRAVIAN-u se uvijek ima šta raditi. Dok čekate na Vašu novu vojsku izgradite jos po jednog drvosječu, rudnik gline, rudnik željeza i poljoprivredno imanje na stepen 1.”
EDIT:Oćeli neki admim neš uradit

andry123
02.03.11, 18:07
jel neko primjetio da kad kliknete na statistike da sa strane to piše i tamo natari i to ... jel zna neko možda šta je to ??

shrek
02.03.11, 18:35
koji ce nam vrag ekavica na ba serverima?? nisam nacionalist al upadne u oko... naisao sam na nekoliko mjesta gdje je ekavica

Dragan
02.03.11, 19:34
jel neko primjetio da kad kliknete na statistike da sa strane to piše i tamo natari i to ... jel zna neko možda šta je to ??

to ti je tako u t4...imas natarskih sela,odma na pocetku...http://forum.travian.ba/showthread.php?t=47308 , mislim da ima nesto o tome ovdje,ako nema,onda malo pretragu koristi..


koji ce nam vrag ekavica na ba serverima?? nisam nacionalist al upadne u oko... naisao sam na nekoliko mjesta gdje je ekavica

Kao sto i sam znas,ovo je prvi bosanski T4 server..i normalno je da ima gresaka,moguce da je namjerno tako,ali cisto sumnjam..pogledaj greske u prevodu na t3.6 pa ces vidjeti koliko su vremena ispravljali...


A sto se tice samog pitanja,naslova teme,to je moguce da je nekakva greska,ali neznam kako kad gore kaze da kod njega to nema..

Tony
02.03.11, 19:36
Al piše:„U TRAVIAN-u se uvijek ima šta raditi. Dok čekate na Vašu novu vojsku izgradite jos po jednog drvosječu, rudnik gline, rudnik željeza i poljoprivredno imanje na stepen 1.”
EDIT:Oćeli neki admim neš uradit

pa nisi poslao žito neće ti ni doći radi dalje...jer tako je sl zadatak napisan jer se podrazumijeva da si poslao

ujfaluši
02.03.11, 20:01
sad sam obratio pažnju kad sam dizao na lvl 2, isto je i meni pisalo: dok čekam novu vojsku da dignem od svkog polja jedno na lvl2, al nije to toliko strašno, uglavnom miša nećeš dobiti, vjerovatno su u pitanju neke greške u prevodu